Flere fiolinister spiller Aviciis «Wake me up» på gaten. Og etterlater oss alle i tårer!

1194

For å hylle den svenske artisten Avicii som nylig gikk bort, samlet en rekke musikere seg for å danne en såkalt «Flashmob». De spilte Aviciis største hit, «Wake Me Up», og rører nå mennesker verden rundt til tårer.

Den 20. april kom den sjokkerende og tragiske nyheten om at Avicii, eller Tim Bergling, hadde gått bort. Siden har den svenske artisten blitt hyllet av artister og kjendiser verden rundt. Men denne hyllesten er virkelig spesiell.

I videoen nedenfor kan du høre den nydelig tolkningen av sangen, spilt av en enorm gruppe mennesker på et offentlig sted.

Noen spiller fiolin mens andre spiller fløyte – men sammen skaper de et helt fantastisk stykke kunst.

Del gjerne klippet med vennene dine på Facebook!