Datteren donerte en nyre til sin alvorlig syke pappa. Se det første møtet deres etter operasjonen!

2465

Da pappaen fikk akutt nyresvikt, tok datteren en avgjørelse som skulle styrke forholdet deres. Hun donerte en av sine nyrer til ham, for å redde livet hans.

30 år gamle Hailee Stender og faren John har alltid hatt et godt forhold. Hun ble helt knust da faren ble rammet av nyresvikten. Legene sa at uten en ny nyre, ville han ikke ha mer enn et par år igjen.

Hailee så på at farens tilstand ble verre og verre. Til slutt bestemte hun seg for å sjekke om hun var en passende donor.

«Hailee har alltid visst at hun skal gifte seg en gang i livet, og hun vil gjerne at faren følger henne til alteret.» forteller Ana Rose, Hailees søster.

Men hun visste også at å donere en nyre ikke ville bli noen dans på roser. Det er en stor operasjon, som kan ta lang tid å rehabilitere. Men det spilte ingen rolle. Målet var å redde farens liv, uansett pris.

Operasjonen fant sted i mars, og hele reisen ble dokumentert av Ana Rose. Etter 8 og en halv time på operasjonsbordet, var suksessen et faktum!

«Nå er jeg og pappa sammenkoblet på flere måter enn bare blod. En del av meg kommer alltid til å være med ham.» sier Hailee.

Nedenfor kan du se øyeblikket Hailee og faren møttes for første gang etter operasjonen – et utrolig rørende syn.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!