13. juli 2024

Paret møttes på Tinder. Men bare noen dager før deres første møte, oppdaget de noe sjokkerende!

Ikke alle tror på skjebnen, men noen ganger skjer det ting som gjør det umulig for mange å tro at det er tilfeldig. Jamie og Anthony Burketts historie får deg garantert til å heve øyenbrynene.

25-åringene fra Louisiana i USA møtte hverandre på dating-appen Tinder – og bare noen dager før de møttes for første gang i virkeligheten, oppdaget de noe veldig usannsynlig.

Hjembyene deres ligger 3 mil fra hverandre, så da de oppdaget at de ble født på den sammen dagen, 14. januar 1994, begynte de å spekulere i om de kunne ha delt rom på sykehuset de første timene av livet sitt.

«Det føltes helt uvirkelig. ‘Du tuller?’, sa jeg.» forteller Jamie, og fortsetter:

«Jeg spurte han om hvilket sykehus han ble født på, og han svarte East Jefferson – samme som meg.»

Anthony ble født rundt lunsjtid, og Jamie seks timer senere – så de delte sannsynligvis rom etter fødselen.

Med dette i bakhodet avtalte de å møtes og dra på sitt første stevnemøte. Og tro det eller ei, det var kjærlighet ved første blikk.

Parets foreldre har også prøvd å huske hvem de delte rom med på sykehuset, men så langt har det ikke ringt noen bjeller ennå.

«Foreldrene våre ble overrasket da vi fortalte det til dem. Alle prøvde å huske om de så hverandre den dagen. Jeg og Anthony lå sannsynligvis på samme rom.» forteller Jamie.

Det første stevnemøtet fant sted i juni 2015, og nylig giftet de seg.

Hva tror du? Skjebne eller tilfeldighet?

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!