14. juli 2024

De fikk drømmen sin knust like før skoleballet. Ett år senere kan ingenting stoppe dem!

Helt frem til 3. klasse levde Ciera Davis et helt vanlig liv. Men så skjedde det noe som forandret alt.

Hun ble rammet av en sykdom som ikke bare skadet helsen hennes, men som også dømte henne til ensomhet i flere år. Helt til hun møtte en ung mann som endelig kunne frigjøre henne fra denne skjebnen.

Det hele begynte med at Ciera plutselig begynte å få anfall da hun var 8 år gammel. Det viste seg at det var en medfødt, genetisk defekt som var årsaken. Noen av anfallene kunne vare i opptil 45 minutter, noe som resulterte i at Cieras hjerne ble skadet. De mentale evnene har vært på nivå med en 8-åring siden.

Carisa Davis, Cieras mor, ble helt knust. Og de sosiale konsekvensene av sykdommen ble etter hvert synlige.

«Etter en stund kom ingen på besøk til oss. Bursdagsinvitasjonenen ble færre. Dette knuste hjertet og sjelen min. Selv om Ciera alltid var glad, var hun likevel alene. Hun hadde ingen venner.» sier moren.

Men den vanskelige perioden ble lettere og lettere, etter at Ciera begynte på en spesialskole. Der møtte hun en gutt, som etter hvert ble hennes beste venn.

Connor, som ble født med Down syndrom, likte Ciera fra første øyeblikk, og de to ble gode venner. Cieras ensomme dager var forbi!

«De begynte å spise lunsj sammen hver dag. På søndager møtte vi Connor og spiste is. Ciera begynte å blomstre! Jeg hadde alltid ønsket at det skulle dukke opp noen i Cieras liv som ville elske henne like høyt som Connor gjør. Han gir alltid kompliment, og sørger for at hun har det bra. Når Ciera blir syk, blir han veldig bekymret for henne.» sier Carissa.

Da skoleballet kom på slutten av 11. klasse, var det ingen tvil om hvem Ciera ville dele kvelden med. Dessverre oppstod det et problem som satte en stopper for den spesielle kvelden. Komplikasjoner med en ryggradsoperasjon Ciera gjennomgikk knuste drømmen hennes om å dra på skoleballet.

Connor var dypt bekymret, og besøkte Ciera hver dag. Heldigvis ble tilstanden hennes bedre, og etter en stund var hun tilbake på skolen.

Så, 1 år senere, var tiden inne igjen. Avslutningsballet nærmet seg, og denne gangen var det ingenting som kunne stoppe Ciera og Connor.

Sammen var de kveldens midtpunkt. De danset, snakket og lo sammen kvelden lang, og som en ekte gentleman fulgte Connor Ciera hjem etter dansen.

«Jeg er ganske sikker på at de begge to sovnet med et stort smil om munnen.» sier Carissa.

Ciera kom seg til slutt ut av ensomheten, og det er noe Connor skal ha mye av æren for. Det er fantastisk å se at de har utviklet et så sterkt vennskap.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!