Den gamle damen står alene i hjørnet av restauranten. Plutselig kommer en fremmed mann og løfter hånden!

1737

Å stå på en restaurant og vente på et bord er ikke det morsomste man kan gjøre, spesielt ikke hvis man er sulten – som man gjerne er når man besøker en restaurant.

Når Heather Leigh var ute og spiste lunsj med noen venninner en dag, ble det lang kø i restauranten. De fleste i køen var par og grupper, men blant de stod det en ensom gammel kvinne og ventet.

Hun skulle bare ha et bord til én person.

Heather så at en ung mann, som allerede satt ved et bord, fikk øye på den eldre damen. Så reiste han seg og gikk mot henne.

Heather og venninnene fulgte nøye med på det som var i ferd med å skje.

«Vil du sitte meg meg, så trenger du ikke å vente?» spurte han kvinnen.

Han hadde flere ledige stoler ved bordet sitt, og tilbød den eldre damen en plass. Da slapp hun både å vente, og hun fikk selskap.

Heather og venninnene kunne knapt tro sine egne øyne og ører. Mannen fulgte kvinnen bort til bordet sitt og trakk ut stolen til henne.

Så satt de der og spistesammen, med noen øyeblikks stillhet, og noen korte samtaler – om alt mellom himmel og jord.

Heather ble så rørt av det hun så at hun bestemte seg for å fortelle historien på Facebook – og i løpet av få timer hadde den spredt seg som ild i tørt gress.

«Med så mye hat og ondskap i landet vårt, er det virkelig fint å se at det fortsatt finnes gode mennesker der ute!» skriver Heather på Facebook.

For en gentleman. Hvis flere personer hadde tenkt like mye på andre, hadde verden blitt et mye bedre sted.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!