Alle blir skeptiske når denne mannen inntar dansegulvet. Men SE nå når musikken begynner!

2234

De fleste ser sikkert for seg en sprek og veltrent person når de tenker på en danser. Det gjorde ihvertfall tilskuerne i denne dansekonkurransen.

Men John Lindo er ingen typisk danser. Han ser kanskje ikke ut som en danser fra utsiden. Han har kanskje levd litt mer komfortabelt og har noen ekstra kilo – men det er ingenting i veien med danseferdighetene hans!

Videoklippet er fra en dansekonkurranse som ble arrangert i 2008 i Phoenix, og John inntar dansegulvet sammen med partneren Stephanie Batista. Spenningen er høy, og tilskuerne blir noe skeptiske når de ser John tre frem – men sekunder etter at musikken begynner, har han overbevist alle!

Jeg får rett og slett ikke nok av denne fantastiske videoen. Enda et godt bevis på at man aldri skal dømme en bok etter omslaget.

Se klippet selv nedenfor.

Del gjerne videoklippet med vennene dine på Facebook!