13. juni 2024

Den kreftsyke mannen får dødsdommen av legen. Da banker denne fremmede kvinnen på døren!

Få mennesker liker å være ensomme. Det er riktignok godt å være litt alene en gang i blant, men de fleste av oss har noen utvalgte personer som vi holder nært – spesielt når vi blir syke og trenger hjelp.

Ron Hyde bodde alene i en leilighet som nesten var helt tom. Han hadde madrass og en billig lenestol han hadde kjøpt i en bruktbutikk. Det var de eneste to møblene han hadde i leiligheten.

Men selv om Ron hadde lite, var han takknemlig. Ron hadde kreft og gjennomgikk nettopp cellegiftbehandling – men han måtte nylig ta en tøff beslutning.

Han orket ikke mer. Han visste ikke om han ville overleve sykdommen, og hvis han ikke gjorde det, ville han ikke at den siste tiden av livet hans skulle tilbringes på sykehus, plaget av kvalme.

Med tårer i øynene satt han i den tomme leiligheten sin og tenke på døden – som virket uunngåelig.

Døden er et sensitivt tema for mange, selv om vi alle vet innerst inne at vi alle kommer til å må tenke på det en dag.

Men det Ron ikke visste, var at da han var i bruktbutikken og kjøpe lenestolen, skjedde det noe som skulle forandre livet hans helt.

Han møtte nemlig på noen problemer etter å ha kjøpt stolen. Han visste ikke hvordan han skulle få den med seg hjem, og ingen han spurte hadde stor nok bil.

Plutselig ble han kontaktet av en kvinne fra Ramona i California, som ville hjelpe – men ikke bare med å få hjem stolen for ham.

To dager etter at hun hadde hjulpet ham med stolen, kom et en stor lastebil kjørende inn Rons innkjørsel. Fremmende folk fra hele nabolaget samlet seg for å hjelpe å bære.

Kjøkkenskapene ble fylt med mat, madrassen ble byttet ut med en seng, og den tomme leiligheten ble omgjort til et skikkelig hjem – med sofa, lamper og pynt.

Da Ron så på at leiligheten hans ble fylt opp med møbler, måtte han snu seg bort fra kameraene. Han klarte ikke å holde tårene tilbake.

«Det er et mirakel!» sier han.

Ingen vet hvor lenge Ron har igjen, men han fikk ihvertfall hjelp til å gjøre den siste tiden litt mer komfortabel – av helt fremmede mennesker.

Det er så flott å se at folk legger sine egne interesser til siden i bare et lite øyeblikk, slik at de kan hjelpe andre. Det er ikke så veldig mye som skal til.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!