Jenta ble født med en svulst i ansiktet. Se hvordan hun ser ut 26 år senere – på bryllupsdagen!

6734

Da Cody Halle ble født, var halve ansiktet hennes dekket av en svulst. Heldigvis var svulsten godartet, men det måtte 25 år og 18 operasjoner til for å få henne til å stråle som hun gjør i dag.

26-åringen fra Northamptonshire i Storbritannia ble født med en hemangiom, en godartet svulst som er tilknyttet blodårene. Hermangiom er vanligst blant små barn, og trenger vanligvis ikke behandling da den forsvinner av seg selv. Med Codys tilfelle var spesielt. Svulsten var så stor at den dekket halve ansiktet og endret formen på leppene, nesen, øynene og øret henne.

«En av naboene våre spurte kona mi om vi kunne ta en pose over Codys hode når vi tok henne med ut.» forteller Tony Hall, Codys far.

Foreldrene spurte legene om det var noe de kunne gjøre, men de mente at de måtte vente med behandling til Cody hadde fylt 6 år. Men verken moren eller faren syntes det var godt nok, så de begynte å lete i USA – hvor de fant en kirurg som var villig til å hjelpe.

I 1993, når Cody var bare 1 år gammel, reiste hele familien til New York for å starte behandlingen. 14 år senere hadde hun gjennomgått 18 operasjoner.

Det var en vanskelig periode for den unge jenta, som følte at folk hadde lite forståelse for at hun var så anerledes.

«Da jeg gikk i 2. klasse, var det mange som stilte spørsmål, og på gaten kjente jeg at folk stirret på meg.» forteller hun.

Hun sier at all den uønskede oppmerksomheten gjorde henne trst, men at det ble bedre med årene. Men det var ikke bare dømmende blikk hun fikk. Hun fanget også oppmerksomheten til Lewis – som hun giftet seg med i fjor.

Selv om Codys barndom var preget av mange sykehusbesøk og operasjoner, hindret det henne ikke i å få seg en jobb på operasjonsavdelingen på det lokale sykehuset i hjembyen.

Codys strålende smil og den praktfull bryllupskjolen er virkelig et fantastisk syn!

«Det var en dag full av følelser, og det ble felt noen tårer – spesielt når jeg så Lewis ved alteret. Men det var bare gledestårer. Jeg vil bare vise folk at det finnes en lykkelig slutt selv om ting virker håpløst!» sier hun.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!