Mannen hjelper den hjemløse mannen på McDonald’s. Så blir han straffet for det!

1119

En dag i februar da Yossi Gallo var på vei til en McDonald’s-restaurant i Myrtle Beach i USA, møtte han en hjemløs mann utenfor lokalet. Yossi spurte mannen om han var sulten, noe han var. Han ble derfor med Yossi inn.

Men døren bak dem hadde ikke gått igjen engang, før en av de ansatte bak kassen ropte:

«Du får ikke noe å spise her!»

Yossi kjente at det stakk i hjertet da han hørte det, men han bestilte nok mat til to, og delte alt med den hjemløse mannen.

Mens de to satt og spiste maten sin, på separate bord, kom det en politikvinne inn i restauranten. Hun gikk rett bort til den hjemløse mannen, og ba ham om å forlate stedet så fort han var ferdig med måltidet.

Yossi, som satt noen meter unna, kunne ikke tro det han overhørte. Den hjemløse mannen fikk ikke lov til å være i restauranten fordi de ansatte hadde sett ham tigge på parkeringsplassen utenfor.

Når Yossi hørte det, brøt han inn for å forklare:

«Han har ikke tigget mat eller penger av meg.»

Dessverre brydde verken politiet eller betjeningen seg om det. De fortsatte bare å få mannen til å gå. Yossi prøvde iherdig å forklare situasjonen, men til ingen nytte.

Til slutt fikk Yossi nok, og han begynte å heve stemmen. Men det likte politiet og betjeningen dårlig.

Det hele endte med at både Yossi og den hjemløse mannen ble kastet ut. Yossi fanget hele hendelsen på film. Videoklippet kan du se nedenfor.

Hva synes du om dette?

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!