Mor og 3 barn døde i en voldsom kollisjon. Da finner politiet noe som avslører den grusomme årsaken!

205348

Å miste et barn er noe av det verste som kan skje for en forelder. Men prøv å tenk deg hvordan det er å miste sin gravide kone, og alle sine 3 barn – på en og samme gang. De fleste av oss klarer ikke å begripe hvor forferdelig det føles.

29 år gamle Lindsey Schmidt og ektemannen Edward hadde tre fantastiske sønner: 6 år gamle Owen, 4 år gamle Weston, og 1-åringen Kaleb. Dessuten ventet de et fjerde barn, noe de gledet seg veldig til.

Når sommerferien begynte skulle barna på sommerleir, noe de lenge hadde sett fram til. Lindsey satte guttene i bilen og begynte å kjøre. Men kort tid etterpå sa det stopp.

I et kryss ble de påkjørt av en annen bil. Lindsey og minstemann Kaleb døde momentant i den voldsomme kollisjonen.

Owen og Weston ble fraktet til sykehuset, men begge to døde få dager senere.

25-åringen som kjørte på dem hadde kjørt rett forbi et stopp-skilt. Han slapp unna uten alvorlige skader.

På bare et lite øyeblikk hadde Edward mistet hele familien sin – kone og barn. Og da han trodde at ting ikke kunne bli verre, fikk han enda en forferdelig nyhet: mannen som hadde skyld i ulykken hadde holdt på med mobiltelefonen mens han kjørte, noe som gjorde at han ikke fikk med seg stopp-skiltet.

Tenk deg å miste hele familien sin, bare fordi en annen person bare måtte sende en tekstmelding mens han kjørte bil. Var den meldingen virkelig så viktig? Absolutt ikke!

Jeg skal selv innrømme at jeg har brukt mobiltelefonen mens jeg har kjørt, og det vet jeg at det er mange som har gjort. Men vi tenker aldri over de forferdelige konsekvensene. Aldri mer!

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om den tragiske hendelsen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!