14. juli 2024

Hun finner en bolle i ovnen. Likevel klarer hun ikke å skjønne hva sønnen prøver å fortelle!

Etter å ha prøvd i over 11 år, hadde Shantelle og Wes Dozier endelig klart det – de hadde en baby på vei! Siden de hadde ventet så lenge, valgte de å vente med å avsløre nyheten, til de visste at alt ville gå bra.

Nå har avsløringen blitt en viral suksess – dette videoklippet er bare fantastisk!

Paret skulle avsløre den gode nyheten for Wes’ mor, men det var som om beskjeden ikke gikk helt inn – men til slutt klarte hun å legge sammen puslespillet.

Paret filmet Wes’ mor, i det hun fant en bolle i ovnen. Hun skjønte ingenting, og spurte hele familien om hvem som hadde lagt den der. Hun tenkte ikke engang over at uttrykket «bolle i ovnen» ble sagt høyt mer enn 10 ganger. Så gikk det opp for henne.

Se det fantastiske øyeblikket i videoen nedenfor.

Del gjerne det komiske klippet med dine venner på Facebook!