Kona trosser legene og nekter å «dra ut ledningen». Men 3 måneder senere skjer det utenkelige!

4589

Når du gifter deg, lover du å elske partneren din i gode og onde dager. Men det er lett å glemme, og i løpet av årene har antall skilsmisser økt. Men 22 år gamle Matt Davis og hans kone Danielle skulle aldri glemme løftene de ga hverandre.

Mange tror at kjærlighet ved første blikk bare finnes på film, men Matt og Danielle beviser det motsatte. Det unge paret hadde bare kjent hverandre i 8 uker da de giftet seg.
De elsket hverandre over alt, og kunne ikke vente med å planlegge fremtiden sin sammen. Men skjebnen ville det dessverre annerledes.

7 måneder inn i ekteskapet falt Matt i koma. Alt forandret seg den varme sommerdagen, da han ikke lenger fikk til å puste på egen hånd.

Legene ville slå av respiratoren etter kort tid – men da gjorde kona hans noe som tilsynelatende var umulig.

Det var etter en alvorlig motorsykkelulykke at Matt ble fraktet til sykehuset. Legene fant ut at han hadde brukket flere bein, skadet indre organer, og hadde alvorlige hjerneskader.
På sykehuset fikk Danielle høre ordene som ingen vil høre: «Ektemannen din kommer sannsynligvis ikke til å våkne.»

Til sluttet rådet legene Danielle til å gi opp – og slå av Matts respirator. Det nyttet ikke lenger.

Men den unge kvinnen nektet.

«Vi har ikke engang fått muligheten til å starte livet vårt sammen, så jeg gir ikke opp.» sa hun.

Matts far døde 2 år tidligere, og moren hans var for syk selv til å hånd om sønnen.

Danielle bestemte seg derfor for å ta med seg Matt hjem, og pleie ham døgnet rundt. Hun ga opp alt for å ta vare på ektemannen.

Og staheten hennes skulle snart gi belønning – mot alle odds. Etter 3 måneder i koma, skjedde det utenkelige: Matt åpnet øynene!

Danielle innså at han prøvde å si noe, men han fikk ikke ut ordene. Hun fortsette å spørre ham, og til slutt utbrøt han:

«Jeg skal fikse dette!»

Danielle kunne ikke tro det.

«Det var det vakreste jeg noensinne har hørt!»

Men veien tilbake til et normalt liv var lang, og alt annet enn enkel. Matt måtte kjempe hver dag for å komme seg tilbake, steg for steg. Han måtte lære alt fra begynnelsen igjen. Å snakke, stå og gå.

Han sliter fortsatt med å huske ting som skjedde før ulykken. Forholdet til Danielle, bryllupet – alt var borte.

Men Matt er likevel 100 prosent sikker:

«Jeg er glad for at jeg giftet meg med Danielle!»

Uten hennes ubetingede kjærlighet, hadde ikke Matt levd i dag.

I dag føler Matt seg bra, og han er frisk nok til å leve et normalt liv. Han kan gå, snakke, sykle – og ja, til og med ta push-ups. Utrolig!

Danielles kamp for ektemannen førte til et ekte mirakel. Selv om legene allerede hadde gitt opp håpet, våknet Matt fra koma – og kjempet seg tilbake.

Del gjerne den utrolige historien med vennene din på Facebook!