Legen kollapser etter en 32 timer lang operasjon. Nå hylles han av tusenvis av mennesker!

1553

Bildet av denne legen, som ligger utmattet på bakken, sprer seg nå over hele internett. 3 leger på et sykehus i den kinesiske provinseen Fuijan hadde nettopp gjennomført en rekordlang operasjon – på 32 timer.

«Pasienten hadde både aneurisme og en svulst på hjernestammen. Vi måtte fjerne begge i en operasjon. For å gjøre det, måtte vi utføre 6 forskjellige prosedyrer på pasienten. Det var risikabelt og tidkrevende.» forteller Dr. Chen Jianping, en av legene som var med på operasjonen.

Etter den lange operasjonen, kollapset legene på gulvet av utmattelse. Operasjonen var vellykket og de kunne endelig puste lettet ut. Men for Dr. Chen Jianping var det ingenting spesielt med operasjonen:

«Det er ikke bare jeg som jobber hardt for å redde og behandle pasienter. Så mange andre kirurger gjør det samme, men blir ikke sett.»

Pasientens familie kunne også puste lettet ut, og er evig takknemlige for legenes utrolige innsats.

Del denne artikkelen for å hylle alle leger og sykepleiere!