Mobberne ropte stygge ord og hånet kroppen hennes. 3 år senere tar hun sin perfekte hevn!

5372

Megan Gilbert hadde kjempet mot vekten gjennom hele oppveksten, og hadde både angst og var deprimert. Men det ble ikke noe bedre når hun begynte på skolen.

Der ble hun offer for bøllene, som kalte henne stygge ting og gjorde narr av henne for de store lårene hennes. Megan nådde bunnen. Hun la på seg mer og mer, følte seg stadig dårligere, og turte knapt å forlate huset.

Men en dag fikk 21-åringen nok.

Hun var en ung jente som så seg i speilet og gråt. En ung jente som ikke kunne ha på seg shorts uten at folk snakket om henne.

Hun var ulykkelig, hadde angst, og kjempet daglig mot depresjonen. Men da hun en dag satt og så på gamle skolebilder, bestemte hun seg for å gjøre om på livet sitt.

Megan innså at hun måtte gjøre noe med det dårlige selvbildet sitt. Mobberne skulle ikke få trykke henne ned lengre.

Hun begynte å trene og spise sunnere. Hun tok små skritt, fra å trene i en lokal park, til å kjøre på med en personlig trener på et treningsstudio.

Og 3 år senere er hun nesten ikke til å kjenne igjen!

Megan klarte, med ingenting annet enn sin egen viljestyrke, å kvitte seg med 36 kilo!

Men vekten var ikke det viktigste.

«Den største forskjellen jeg ser på disse to bildene er mengden med selvtillit.» skriver hun i et innlegg på Instagram-siden sin.

Men forvandlingen fikk ikke bare Megan til å føle seg bedre. Nå har hun tusenvis av følgere på Instagram, som hyller henne for innsatsen – og ikke minst blir inspirert til å forandre på sine egne liv.

«Glede kan finnes i selv de mørkeste tider, man må bare huske på å slå på lyset. Livet er kort, så le mens du fortsatt har tenner!» skriver Megan på et av sine bilder på Instagram.

For en utrolig forvandling! Megan har virkelig gjort en god innsats, og fått belønning så det holder.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!