Mange velger å bryte dette store løftet. Men dette paret tok det bokstavelig og holder fortsatt på det!

1475

“Til døden skiller oss ad” er et nok et av løftene som blir mest brutt. Men Faustino Jacinto og Estefania Rodriguez tok det bokstavelig.

Paret kommer fra den lille byen Villa del Carbon i Mexico, og har virkelig en rørende historie bak seg.

Da Faustino så Estefania for første gang, ble han øyeblikkelig forelsket. Hun var litt nølende til å begynne med, men han var sikker på hva han ville.

“Vi begynte å snakke med hverandre, og jeg fortalte henne at jeg ville gifte meg med henne – men hun ville ikke høre om det.” forteller Faustino.

Hun kjente ikke Faustino, så det er kanskje ikke så rart. Men han fortsatte. Og en uke senere stjal han henne, som de sier i Mexico når to personer blir sammen. Da var Faustino 18 år gammel, og Estefania var 16.

Historien er allerede rørende, men den blir bedre. Selv om de ikke hadde penger, bestemte det unge paret seg for å gifte seg. Det var en vakker liten feiring, og etter bryllupet tilbrakte de hver natt sammen. I dag har de vært sammen i 85 år!

De har 15 barn sammen, og familien fortsetter å vokse. De har totalt 68 barnebarn, 114 oldebarn og 21 tippoldebarn! Faustino er snart 103 år gammel og Estefania nærmer seg 101.

Både Faustino og Estefania er i god helse. Og hemmeligheten bak det lange ekteskapet dere? Respekt!

“Faustino har aldri snakket stygt til meg!” sier Estefania stolt.

Ekteskapet deres er virkelig beundringsverdig. Hvem drømmer vel ikke om å finne noen man kan dele et langt og lykkelig liv med?

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!