17-åringen mistet alt håret før skolefotograferingen. Da gjorde mammaen DETTE for henne!

2698

For mange er håret en viktig del av identiteten, og for unge jenter kan det være spesielt viktig å få håret ordnet i en fin frisyre til store begivenheter. Men hva om man plutselig mister håret?

17 år gamle Madisyn Babcock hadde et hår som mange ville misunne, men led av sykdommen alopecia – som forårsaker hårtap. For en 17 år gammel jente som skal gjøre seg klar til fotografering på skolen er det naturligvis veldig tøft. Men Madisyn og moren bestemte seg for å gjøre noe helt spesielt.

Madisyns mor er kunstner, og hvem kunne vel hjelpe henne bedre? Hun dekorerte datterens skallede hode med et vakkert kunstverk.

«Moren min har alltid vært en inspirerende kunstner. Som en som alltid oppmuntrer meg til å være tro mot meg selv og som elsker blomster, visste jeg at moren min var den perfekte personen til å male hodet mitt.» forteller Madisyn.

Fotografen Chelsea Taylor hadde fotografert Madisyn tidligere, og hadde fulgt reisen hennes.

«Madisyn har alltid hatt en positiv holdning til å miste håret, helt fra første dag. Og hun har benyttet anledningen til å vise andre jenter at det likevel er mulig å elske seg selv og sin egen skjønnhet.» sier Chelsea.

For et fantastisk eksempel Madisyn setter for unge jenter. Det er virkelig beundringsverdig å se at hun klarte å snu motgangen til noe positivt.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!