Hun tok vare på sin syke ektemann i 20 år. Men når han døde, avslørte sønnen en stor overraskelse!

114099

Carla Brooks er en hengiven kone som tok vare på sin syke ektemann Karl i 20 år, etter at han fikk et slag.

Da han gikk bort i fjor, følte Carla at livet hennes ikke hadde noen mening lenger. Da fikk sønnen, Barton Brooks, en genial ide.

Noen dager etter pappaens død, satte Barton seg for å seg gjennom gamle fotoalbum. Da fant han noen gamle postkort, fra da faren var på ferie i Europa i 1962. Det var da ideen kom til han. For å takke moren sin for alt hun har gjort, skulle han ta henne med på en ferie til Europa. De skulle besøke 20 land – ett land for hvert år hun hadde tatt vare på den syke ektemannen sin.

Med reisen håpet han å kunne hjelpe moren å takle sorgen. Så han begynte å planlegge overraskelsen.

«Jeg ringte henne en dag og spurte hva hun hadde planlagt. Hun svarte at hun skulle besøke noen venner, også hvile litt. Da jeg inviterte henne med til Paris, ble hun overlykkelig. Men da hadde hun ingen anelse om at vi skulle reise i flere måneder. Og vi skulle ikke bare til Paris – vi skulle også til London, Barcelona og Roma. Det er et flott eventyr å gi tilbake for alle årene hun viet til pappa.» sier Barton.

For en fantastisk sønn! Man må ta vare på sine nærmeste, og aldri ta tiden man har sammen for gitt.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!