13. juli 2024

Hele salen blir stille når jenta avslører hva hun skal synge. Men få sekunder senere kommer tårene!

Ingenting tar tak i hjertet og setter fart på følelsene som et godt komponert musikkstykke. Derfor er det kanskje ikke så rart at både publikum og juryen måtte felle noen tårer når 13-åringen Solomia Lukyanets hadde sunget sangen sin.

Hun deltok på talentkonkurransen «The Voice Kids» i Ukraine. Hele salen stilner og venter i spenning på at hun skal begynne å synge. Og med en gang hun åpner munnen, blir det klart hva Solomia synger: det fenomenale mesterverket «Time to say goodbye» av Andrea Bocelli.

Og gjett om hun tar alle med storm! Det faktum at en så liten jente har en så kraftig stemme er bare helt utrolig.

Dette er virkelig noe av det vakreste jeg har hørt på lenge.

Se Solomias fantastiske opptreden i videoen nedenfor.

Del gjerne klippet med vennene dine på Facebook!