Den unge mannen fikk en kraftig hjerneblødning. Årsaken er like sjokkerende som den er skremmende!

4703

Når vi er under press og ønsker å gjøre vårt beste så lenge som mulig, er det mange av som gjør tiltak for å holde seg våkne og kvikke. I moderate mengder er det forholdsvis harmløst, men hvis vi overdriver det, kan konsekvensene være forferdelig. Ikke bare for oss selv – også for de rundt oss.

Som den unge mammaen Brianna forteller om i sosiale medier, var stimulanten ektemannen Austin sverget til, noe mange konsumerer daglig: energidrikker.

Brianna var gravid i den 9. måned, og livet virket perfekt. Men en morgen ble hun plutselig vekket av svigermoren sin, med forferdelige nyheter.

«Austin har hatt en ulykke.» sa hun.

Brianna visste ikke hva som hadde skjedd, om ektemannen fortsatt var i live, eller hva de neste timene ville bringe henne og familien.

På vei til sykehuset fikk Brianna høre hva som hadde skjedd med Austin. Den medisinske undersøkelsen hadde vist at Austin hadde drukket energidrikker over en lengre periode, for å kunne jobbe raskere og lengre. Uregulert bruk av sentralstimulerende drikken kan føre til blant annet hjerteproblemer, høyt blodtrykk og, som i Austins tilfelle, hjerneblødning.

Etter en 5-timers operasjon, klarte legene å redde Austins liv – men det var bare begynnelsen på en svært lang og vanskelig vei. Austin fikk flere slag, og måtte opereres flere ganger. Den fremre delen av hodeskallen hans måtte fjernes – et forstyrrende syn fordi man nesten ikke kan tro at personen fortsatt er levedyktig i denne tilstanden.

Brianna var ved ektemannens side hele tiden. Etter to uker begynte riene å komme, og hun fødte en liten sønn – uten Austin, og med frykt for hva fremtiden ville bringe.

Hun hadde gledet seg til dette øyeblikket, forventet at ektemannen skulle være der for å støtte henne, og at de sammen kunne holde babyen i armene. Nå måtte hun kjempe uten ham.

Da sønnen bare var en uke gammel, etterlot hun ham til svigermoren, og returnerte til Austins side ved sykehussengen. Han var endelig ved bevissthet, men hadde fortsatt en lang vei å gå.

«Livet vårt er ikke ‘normalt’. Siden der er så mange lege- og sykehusbesøk, har jeg mistet oversikten. Men vi er fortsatt her, og vi kjemper!»

Den nybakte mammaen matet ektemannen, og hjalp ham med alt, slik at han kunne lære seg å gå og snakke igjen. I tillegg måtte hun ta vare på sønnen deres. Hver dag var tung og vanskelig, men Austin, Brianna og sønnen holdt sammen – og det var det viktigste. Sammen kjempet de seg gjennom behandling etter behandling.

Uansett hva denne lille familien måtte gjennomgå, har de hverandre

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!