Alle gikk forbi den gråtende mannen på broen. Da sier tenåringen tre enkle ord som forandrer alt!

2342

Med alle de grusomme tingene som skjer i verden for tiden, er det hyggelig å høre en sann solskinnshistorie.

Da 16 år gamle Jamie Harrington en dag endte opp midt i denne historien, visste han det ikke engang selv. Han var ute for å kjøpe litt godteri da han så en mann som satt på Ha’penny Bridge, en bro i sentrum av Dublin.

Det var noe med mannen som fikk Jamie til å stoppe – og da så han at mannen satt med beina utenfor kanten, og så veldig trist ut.

Jamie gikk bort til mannen for å snakke med ham, og klarte å snakke ham bort fra kanten. I 45 minutter satt de der og snakket om hva som hadde skjedd og hvorfor han var så trist.

«Jeg snakket med ham i 45 minutter, og han fortalte meg at så mange mennesker bare hadde gått rett forbi. Til slutt lot han meg ringe en ambulanse, vi utvekslet telefonnummer og det var det.» sier Jamie beskjedent til Irish Mirror.

Etter hendelsen fortsatte Jamie bare sitt vanlige liv, helt til han fikk en melding fra mannen 3 måneder senere – hvor han takket han for å ha reddet livet hans.

De to avtalte å møtes for å ta en kopp kaffe og snakke om hva som skjedde på broen den dagen. Det var da mannen avslørte at han og kona hadde et barn på vei, og at de skulle døpe sønnen Jamie.

«Kan du forstå at de døper barnet sitt etter meg?» sier Jamie til Irish Mirror, og fortsetter:

«Han sa at i det øyeblikket jeg gikk bort til ham, var han klar til å hoppe – og de tre ordene jeg sa reddet livet hans: ‘er du ok?’. Jeg forstår egentlig ikke hvordan disse enkle ordene kan ha reddet livet hans, med jeg er glad for at de gjorde det.»

Ifølge Irish Mirror har tusenvis av mennesker delt Jamies historie, en av dem med disse ordene:

«Du tok deg tid til å være oppmerksom, og det er så mye mer enn så mange av oss som er så opptatte med våre egne problemer. Du er en inspirasjon!»

Vi er helt enige. Små handlinger kan ofte gjøre store forskjeller.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!