Babyen var i ferd med å dø. Men når sykepleieren legger tvillingen ved siden, skjer det et mirakel!

2495

Det er fascinerende hvor mye vi påvirkes av en persons nærvær. Det er jo helt klart enklere å føle seg trygg og rolig med noen man er glad i ved sin side.

En sykepleier skrev historie da hun trosset alle reglene, og la en frisk baby ved siden av siden døende tvilling på sykehuset. Handlingen reddet nemlig livet til den døende babyen.

For rundt 20 år siden pleide man å separere tvillinger etter fødselen, da man trodde at de var for skjøre til å ligge ved siden av hverandre. Men en sykepleier forandre alt, da hun valgte å trosse denne rutinen.

Paul Jackson tvillingdøtre ble født for tidlig. Men selv om babyenes tilstand var stabil, sa legen at situasjonen raskt kunne endre seg – noe den gjorde.

Tre uker etter fødselen fikk en av jentene, Brielle, problemer med å puste. Pulsen falt, og til slutt ble hun helt blå. Situasjonen var kritisk, og legene trodde hun var i ferd med å dø.

Men heldigvis var ikke sykepleieren Gayle Kasparion klar til å gi opp. Hun bestemte seg for å prøve noe som ennå ikke hadde blitt testet i USA. Hun la den friske babyen, Kyrie, ved siden av den syke tvillingsøsteren – og resultatet sjokkerte hele verden.

Kyrie la armen sin om den syke søsteren sin, og Brielles tilstand begynte straks å stabilisere seg. Få med deg hele den fantastiske historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!