Kvinnen på bensinstasjonen gjør noe utrolig for den fattige familien. Men det som skjer da er fantastisk!

3036

Det var en iskald vintermorgen, og Nicole Prince fra Minnesota (USA) skulle bare fylle opp bilen sin med drivstoff. Men da hun stoppet på bensinstasjonen og gikk ut av bilen, skjedde det noe rart med henne.

På parkeringsplassen sto det en mann ved siden av en annen bil, og gråt. I den isende vinterkulden hadde han bare på seg sandaler og tynne, utslitte klær.

Nicole nærmet seg forsiktig, og oppdaget at det satt to tenåringsjenter og en kvinne i bilen. Kvinnen hadde begravd ansiktet sitt i hendene, og jentene i baksetet satt tett inntil hverandre under et teppe.

Nicole spurte den gråtende mannen om hva som hadde skjedd. Mannen var så fra seg at han ikke engang prøvde å skjule tårene fra den fremmede kvinnen.

«Jeg kan ikke engang ta vare på familien min.» sa han.

Uten å nøle satte Nicole bankkortet sitt i bensinpumpen, og ba mannen om å fylle opp tanken sin. Han prøvde, men hendene hans var for kalde. Til slutt kom kona ut av bilen og hjalp ham. Da hun fikk høre at Nicole hadde betalt for bensinen, brøt hun også ut i tårer.

Hun løp rundt bilen for å takke Nicole – og da oppdaget Nicole at hun også hadde på seg tynne, utslitte klær. Da tenkte Nicole på en pose hun hadde i bagasjerommet sitt – en pose full av gamle klær hun hadde sortert ut av skapet sitt.

Hun åpnet bagasjerommet og viste kvinnen klærne, og sa at hun kunne hva hun ville. Kvinnen løp umiddelbart tilbake til bilen sin, og Nicole trodde hun hadde fornærmet henne med tilbudet. Men så kom kvinnen løpende tilbake med sine to døtre.

Selv jentene var dårlig kledd. De fikk varme bukser og gensere, og var utrolig takknemlige. I mellomtiden hadde flere kunder kommet til bensinstasjonen, og lagt merke til hva som foregikk. En eldre herremann kom bort til familien og ga de et gavekort han hadde i lommeboken. En annen mann tok av seg jakken sin og ga den til familiefaren.

Nicole kan fortsatt ikke tro hvordan folkene rundt reagerte på de gode gjerningene hennes.

«Det gir meg håp.» sier hun. «Vi er ikke alene om å være den forandringen vi ønsker å se i verden.»

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!