19. juli 2024

Politiet ber kvinnen om å åpne bagasjerommet. Da fanger kameraet noe som SJOKKERER internett!

Å møte politiet kan være både betryggende og skremmende. For denne kvinnen, som ble stoppet av en politimann på vei til et intervju, så møtet ut til å bli av det førstnevnte slaget.

Chy-Niece Thacker var på vei til et jobbintervju da hun ble stoppet av en politimann. Hun stoppet bilen umiddelbart, slo av motoren og ventet på at han skulle komme bort til vinduet.

Politimannen, som heter Jenkins, la merke til at Chy-Nieces bremselys ikke fungerte, noe hun slet med å tro på siden hun hadde byttet dem for en måned siden. Hun fortalte Jenkins at verkstedet ville ha over 3500 kroner for å se nærmere på ledningene til bremselysene, noe som sjokkerte Jenkins.

Siden lysene ikke virket, var hun dog forberedt på å få et forelegg. Men istedet for å skrive ut en bot, gjorde politimannen noe helt annet…

Jenkins ba kvinnen om å åpne bagasjeluken. Han tok en rask titt før han så hva som var galt – og begynte å reparere!

Etter en stund var problemet løst, og Chy-Nieces bremselys fungerte igjen.

Etter det fine møtet med politiet, som hun dokumenterte, delte kvinnen historien på Facebook – hvor hundretusener av mennesker har blitt oppmerksom på politimannens gode gjerning. Over 400.000 mennesker har likt og delt innlegget, og politibetjenten Jenkins har fått mange fine hilsener.

«Han kunne utvilsomt ha gitt meg en bot, men han gikk ut av sin rolle som politimann og inn som mekaniker, for å sikre at alt var riktig. Han er en velsignelse!» skriver hun på Facebook.

For et fantastisk initiativ av politimannen. Han er virkelig en ekte hverdagshelt etter min mening.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook hvis du er enig!