Paret holdt graviditeten hemmelig for hele familien. Men SE hvordan de reagerer når hemmeligheten avsløres!

2931

Å avsløre til sine familiemedlemmer og venner at man skal få barn er utrolig spennende. Det er et av øyeblikkene man aldri kommer til å glemme. Noen steller i stand en overraskelsesfest, mens andre foretrekker å gjøre det under en stille og rolig samtale.

Og så har vi Ben og hans kone – som valgte å holde nyheten hemmelig gjennom hele svangerskapet. For så å overraske familien med en baby i armene.

Og selvfølgelig filmet de avsløringen av den store hemmeligheten. Videoen ble en enorm hit på internett, og har blitt sett nesten 2 millioner ganger! Og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Men hvordan klarer man å holde noe sånt hemmelig så lenge? Paret bor et godt stykke unna Bens familie, så de møtes ikke så ofte.I videoen nedenfor kan du se hvordan familien reagerte da Ben og kona dukket opp med det nye familiemedlemmene. Reaksjonene er fantastiske!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!