Legene sa hun ville dø av fedme innen hun fylte 40 år. 115 kilo senere deltar hun i triathlon!

2339

For bare to år siden veide Elena «Elle» Goodall over 180 kilo og kunne ikke engang knyte sine egne sko.

Hun klarte heller ikke å reise seg opp fra gulvet av egen maskin, og spiste store mengder junkfood til frokost, lunsj og middag.

Hun forteller selv at hun var avhengig av McDonald’s og KFC, og i en alder av 26 år ble hun diagnostisert med diabetes type 2 og søvnapné på grunn av fedmen. Men det skulle ta lang tid før hun fikk den oppvåkningen hun sårt trengte.

Da Elena gikk til legen, ble hun fortalt at den usunne livsstilen hennes kunne føre til en for tidlig død – legen sa at hun ville dø før hun fylte 40 år hvis hun fortsatte. Det ble oppvekkeren for Elena, og hun bestemte seg umiddelbart for å forandre livet sitt helt.

Etter en gastrisk bypass-operasjon sluttet Elena å spise usunt, og begynte å trene. 29-åringen var fast bestemt på å forandre skjebnen legene hadde spådd for henne. Og hun visste at det ville kreve mye. Derfor satte hun seg et høyt mål: hun ville gjennomføre et triathlon.

Hun begynte å løpe og svømme, og tok sitt livs første spinningtime. Det var hardt arbeid, men mindre enn to år etter legens dødsdom, nådde hun målet sitt, og fullførte et triathlon.

Elena har gått ned 115 kilo, og deltatt i flere triathlon. Og ingen er mer stolt av innsatsen hennes enn hun er selv.

«Å si at jeg er stolt av reisen min så langt er en underdrivelse. Jeg gråter fordi jeg er så stolt over at jeg på mindre enn 2 år har forandre livet mitt helt.» skriver hun på Instagram-kontoen sin.

I dag ser Elena ut som et helt nytt menneske, og hun har et helt annet syn på livet. Hun er virkelig inspirerende!

Del gjerne denne artikkelen med dine venner på Facebook!