Da denne babyen kom til verden fikk alle legene sjokk. De hadde aldri sett noe så ekstremt før!

3430

Da Hannah Wicks fra Bristol i England var gravid, hadde hun ingen anelse om hvor sterk den lille jenta hun skulle bringe til verden ville bli.

Den kommende mammaen så veldig frem til å få barnet sitt, men spenningen ble for til bekymring da riene begynte altfor tidlig – etter bare 25 ukers svangerskap.

Ingen ga Hannah og kjæresten Steven McSween noen høye forhåpninger om at den lille babyen ville klare seg lenge. Jenta veide bare 360 gram, og var på størrelse med en tennisball da hun ble født.

Den lille jenta ble overvåket døgnet rundt med alle tilgjengelige midler, men samtidig måtte foreldrene forberede seg på det verste. Hannah hadde allerede kjøpt en liten plysj kanin til datteren, så hun ikke måtte ligge alene i den lille kisten sin.

Men lille Poppy motbeviste alle. Hun nektet rett og slett å gi opp, og klamret seg fast til livet – noe som sjokkerte alle legene.

Nå er Poppy hjemme med familien. Hun er fortsatt avhengig av hjelpemidler for å overleve, men hun blir sterkere for hver dag.

De lykkelige foreldrene kaller den lille datteren sin for «mirakel babyen».

Få med deg hele den utrolige historien i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!