13. juli 2024

Hennes egen kjæreste kalte henne en «feit gris». Men det angrer han på i dag!

Alvina Rayne fra Philadelphia i den amerikanske delstaten Pennsylvania var ulykkelig og overvektig. Hele livet hadde 32-åringen prøvd å fylle sitt indre tomrom ved å spise.

For maten var ikke slem med henne. Maten trykte henne ikke ned, og var alltid der når hun trengte trøst. Men det var en ond sirkel. Hver gang Alvina følte seg dårlig, spiste hun – og når hun spiste, følte hun seg dårlig.

Til slutt veide hun over 112 kilo. Tobarnsmoren følte seg elendig.

På utsiden prøvde hun å opprettholde en lykkelig fasade, men på innsiden var hun trist og desperat. Derfor havnet hun stadig i forhold som ikke gjorde henne noe godt. Som med den siste kjæresten hennes, som stadig kalte henne en «feit, ekkel gris». Alvinas løsning? Hun lindret sorgen med mat. Hun spiste over 5000 kalorier hver dag, som er over det dobbelte av den anbefalte daglig mengden.

Hver dag spiste hun to fastfood-menyer, store mengder cornflakes, samt kaker og snacks i mellom. Det tok ikke lang tid før overvekten utviklet seg til helseproblemer.

Når hun skulle gå opp trapper, var hun andpusten allerede etter et par trinn. Søvnkvaliteten ble dårlig, og hun utviklet diabetes-symptomber. Men hun kom seg fortsatt ikke ut av den onde sirkelen.

«Jeg har aldri vært sulten, fordi jeg alltid har spist.» sier hun. «Og hver gang jeg spiste, spiste jeg til jeg var stappmett. Jeg hadde et usunt forhold til fastfood.»

Hun spiste seg så stor at hun ikke lenger kunne kjøpe klær i kvinneavdelingen – hun måtte kjøpe herreklær. Det var oppvekkeren.

I 2009 var hun 25 år gammel, og bestemte seg for å forandre på ting. Hun gjorde det slutt med kjæresten, begynte å spise sunt, og begynte å trene. Hun bestemte seg for å spise mindre karbohydrater, og snart så hun resultater.

Det motiverte henne til å fortsette. Hver dag jobbet hun med seg selv, og beholdt den sterke viljen. Og gradvis kom hun seg ut av den ulykkelige gropen.

Til slutt var hun en fornøyd ung kvinne, som nøt livet og tok alle utfordringer på strak arm.

I dag er hun knapt til å kjenne igjen, og ser nesten ut som en fitnessmodell. For en utrolig forandring!

Når eks-kjæresten så henne igjen, angret han umiddelbart på alle de nedlatende tingene han hadde sagt til henne – og foreslo at de skulle bli sammen igjen. Alvina kunne ikke gjøre noe annet en å le av forslaget.

Nå har hun en egen kanal på Youtube, hvor hun gir tips om sunn spising, og håper på å motivere andre. Hun er overbevist om at alle kan klare det hvis hun klarte det.

Alvina elsker livet, og at hun har funnet en sunnere livsstil. Og hun har en elskende ektemann som setter pris på henne for den hun er. Den som ler sist, ler best!

Vi ønsker Alvina alt det beste videre i livet sitt. Hun er virkelig inspirerende.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!