13. juli 2024

Voldtektsmannen overfaller en jente på gata. Sekunder senere innser han den STORE feilen han har gjort!

Midt på lyse dagen ble 25-åringen Taela Davis overfalt av en fremmed mann, i nærheten av hjemmet sitt i Melbourne, Australia.

Mannen slo henne så hardt at hun falt i bakken. Deretter prøvde han å rive av henne skjorten.

Men det fikk han kjapt svi for – Taela har nemlig trent karate i 15 år, og har svart belte i kampsporten.

Da hun lå der på bakken, kjente hun at adrenalinet begynte å flomme. Da bestemte hun seg for å kjempe mot mannen, for å komme seg bort.

«Jeg nektet å bli en av kvinnene som blir overfalt og voldtatt.» sier hun.

Hun rev seg løs fra mannens grep og sparket han, så han mistet balansen. Men Taela innså raskt at mannen ikke ville gi seg, og bestemte seg for å gjøre så mye skade som mulig på ham.

«Jeg slo ham så hardt jeg kunne på nesen så han begynte å blø, men han tok tak i meg igjen. Da sparket jeg ham flere ganger i skrittet og magen, samtidig som jeg ropte om hjelp. Folk i nærheten hørte meg, og skjønte hva som skjedde. Da ble mannen skremt, og løp sin vei.» forteller hun.

Dette skjedde i mai 2015, og Taela tror ikke hun hadde vært i live i dag hvis det ikke hadde vært for ferdighetene hennes i karate.

Hun slapp unna overfallet med to knuste ribben, hjernerystelse og en del blåmerker. Men det kunne ha gått så mye verre.

Mannen, som ifølge henne var omtrent 180 cm høy og i 20-årene, angrep henne bakfra. Hun hørte ikke at han kom, fordi hun hørte på musikk på hodetelefoner.

I etterkant skrev Taela om hendelsen på Facebook. Hun oppfordrer andre til å lære seg kampsport for å kunne beskytte seg selv.

For en tøff jente!

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!