13. juni 2024

Hun serverer den gretne mannen hver dag uten å klage. Men når han dør, finner hun ut hvem han EGENTLIG er!

Alle som har jobbet i servicebransjen kjenner din den daglige kampen: vær vennlig, vær smilende, uansett hvor uhyggelige noen av kundene kan være.

Servitrisen Melina Salazar fra Brownsville i Texas er ekspert på å holde hodet kaldt, og yter alltid den beste servicen hun kan – selv om gjestene kan være slitsomme til tider. Men en spesiell kunde var usedvanlig vanskelig å ha med å gjøre.

Hver dag kom den samme gamle mannen for å spise lunsj i restauranten Melina jobber i – og hver dag hadde han noe å klage på. Mannen, som heter Walter «Buck» Swords, er en 89 år gammel krigsveteran. Selv om han er en lojal kunde, ser mange av de ansatte på ham som et mareritt. Men ikke Melina. Til slutt var hun den eneste servitøren som var villig til å servere mannen.

Melina serverte mannen hver dag, men et stort smil om munnen, og tok ikke klagene og det dårlige humøret hans til seg. Dette pågikk i 7 år.

Men en dag dukket ikke Walter opp. Da begynte Melina å bli nysgjerrig. Og da han ikke kom den neste dagen heller, begynte hun å sjekke de lokale dødsannonsene – og fikk bekreftet det hun fryktet: Walter var død.

Noen dager senere kom det en advokat inn i restauranten, som ville snakke med Melina. Og Melina kunne ikke tro det han hadde å fortelle: Walter hadde etterlatt arven sin til henne. 50.000 dollar (ca. 400.000 kroner) og en bil!

For Melina var det bare naturlig å behandle alle gjestene med respekt og vennlighet, inkludert Walter. Men det viste seg at Melina var den eneste hyggelige personen i Walters liv.

I videoen nedenfor forteller Melina den utrolige historien.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!