Gutten fant en forlatt baby i skogen. Men 58 år senere ringer politiet med en uventet nyhet!

137587

Det høres både utrolig og uvirkelig ut, men dette er en veldig ekte historie. Da Dave Hickman var 14 år gammel, var han og bestefaren ute på jakt. Alt var som vanlig, men etter en stund hørte Dave en merkelig lyd i skogen.

Iløpet av alle timene i skogen hadde han aldri hørt noe lignende, så han ble nysgjerrig og bestemte seg for å finne ut hva det var. Da fant han en forlatt baby, midt i skogen!

«Jeg har aldri fått bildet ut av hodet mitt, og jeg kommer aldri til å gjøre det heller.» sier han.

«Det var 22. september 1955. Jeg hørte noe, men det hørtes ikke ut som en gråtende baby. Det var en myk, knirkende lyd. Jeg måtte finne ut hva det var, så jeg begynte å klatre over et gjerde.» sier Dave.

På den andre siden av gjerdet fant han den gjennomvåte, iskalde babyen.

«Jeg så ned og der lå det en lite baby. ‘Vi må skynde oss, vi må sørge for at barnet får hjelp!’ husker jeg at farfar sa.»

Dave og bestefaren tok med jenta til sykehuset, og kontaktet myndighetene. Da fikk den ukjente babyen et nytt navn: Roseann Wayne.

Historien om den 14 år gamle gutten som reddet en forlatt baby ble store nyheter. Men historien hang seg fast på Dave, lenge etter at avisene sluttet å skrive om hendelsen.

Noen måneder etter funnet, fikk Dave ta farvel med Roseann.

«Jeg fikk holde henne en stund, så fortalte de at hun skulle adopteres bort neste uke. De hadde pakket henne inn i et teppe. Hun sov dypt. Så der og da fikk jeg si farvel til henne.» sier Dave.

Men han hadde ingen anelse om hvor hun havnet etterpå.

De neste 58 årene prøvde Dave å finne jenta han reddet, uten hell. Det var ikke før i 2013 at en pensjonert politimann, John Catey, ringte han med en god nyhet.

I videoen nedenfor kan du se den rørende gjenforeningen mellom Dave og jenta han reddet – 58 år etter at de så hverandre sist!

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!