Alle respekterte sykepleieren. Men en dag avslører arbeidsklærne hennes den VIRKELIGE sannheten!

118012

Bak hver vellykket mann står en sterk kvinne, sies det. Men hva med: bak hver vellykket lege står en sterk sykepleier?

Moren min er sykepleier, og jeg huser fra barndommen hvor sliten hun pleide å være etter en arbeidsdag. Og da mener jeg de få gangene jeg faktisk møtte henne da hun kom hjem, fordi vanligvis la jeg meg flere timer før den tid.

Som så mange andre sykepleiere, jobbet mamma nesten døgnet rundt.

Vi roser ofte leger for hardt arbeid, og det burde vi – men dessverre glemmer vi ofte det harde og viktige arbeidet sykepleierne våre gjør. Uten dem hadde ikke legene vært i stand til å gjøre jobben sin, og jeg er ganske sikker på at hvilken som helst lege kan være enig i det.

Derfor følte jeg at en god måte å hylle alle sykepleiere der ute på, er å dele denne historien fra en sykepleier i Toowoomba, Australia.

Navnet er Caitlin Brassington. En dag i oktober ble hun truffet hardt av en persons kommentar om yrket hennes. Hun bestemte seg derfor for å skrive et innlegg på Facebook-siden sin.

Innlegget har siden blitt delt over 5000 ganger, og spredt seg som ild i tørt gress på nettet.

«Du er bare en sykepleier» fikk Caitlin høre.

Da skrev hun dette innlegget:

«Jeg var akkurat ferdig for dagen på estressende arbeidsplass, og så helt vanlilg ut i de vanlige arbeidsklærne mine. På veien hjem stoppet jeg på butikken for å kjøpe melk, og da møtte jeg en gammel venn. Hun har aldri sett meg i arbeidsklærne før, og sa at hun ikke visste at jeg var ‘bare en sykepleier’.

Wow! I løpet av min 18-årige karriere har jeg hørt denne setningen mange, mange ganger, men i dag tok jeg den til meg. Er jeg bare en sykepleier?

Jeg har hjulpet babyer inni denne verden. Mange av dem trengte hjelp til å ta sine første åndedrag, og likevel er jeg bare en sykepleier.

Jeg har holdt pasienter i hendene og sørget for at de har beholdt verdigheten sin når de tok sine siste åndedrag, og likevel er jeg bare en sykepleier.

Jeg har trøstet sørgende foreldre etter at de har mistet barna sine, og fortsatt er jeg bare en sykepleier.

Jeg har utført hjerte- og lungeredning på pasienter og gjenopplivet dem – men jeg er bare en sykepleier.

Jeg er legenes øyne, ører og hender, med evnen til å hjelpe, behandle og ta vare på din sykdom. Men likevel er jeg bare en sykepleier.

Jeg kan undersøke alle deler av lungene til en nyfødt baby, og finne ut hvilken del som tar opp for lite luft, likevel er jeg bare en sykepleier.

Jeg kan opplyse pasienter, omsorgspersoner og sykepleiere, og likevel er jeg bare en sykepleier.

Jeg fører pasientenes ord gjennom et omsorgssystem som ikke alltid setter pasientenes beste først.

Jeg går glipp av julaften, mine barns fødselsdager og skoleforestillinger for å hjelpe deg og dine kjære, men jeg er fortsatt bare en sykepleier.

Jeg håndterer blod, kanyler og syr sammen sår, men jeg er bare en sykepleier.

Jeg kan håndtere hjertestans hos nyfødte, barn eller voksne, og likevel er jeg bare en sykepleier.

Jeg kan fortelle deg hvor mye adrenalin eller amiodaron barnet ditt trenger for å gjenopplives, basert på kroppsvekten, men likevel er jeg bare en sykepleier.

Jeg har erfaring og kunnskap som har reddet folks liv.

Så hvis jeg bare er en sykepleier, er jeg latterlig stolt av det!»

Del gjerne Caitlins innlegg for å hylle alle de hardtarbeidende sykepleierne der ute!