Paret fikk dårlig service på bryllupsdagen sin. Da la de igjen en melding som sjokkerte servitøren!

7879

I 2014 skulle Makenzie og Steven Schultz feire sin sjette bryllupsdag, men en fin middag i hjembyen Cedar Rapids i Iowa (USA). Men feiringen ble ikke helt som de hadde forestilt seg…

Makenzie og Steven møttes for 10 år siden, da de begge jobbet som servitør på samme restaurant. De vet hvor anstrengende jobben kan være, og når de så hvor stresset servitøren var på bryllupsdagen deres, bestemte de seg for å gi ham den anerkjennelsen han fortjente.

Les Makenzies Facebook-innlegg nedenfor – det er ikke uten grunn at det har blitt likt av 1,5 millioner mennesker!

«Ok, slik var det: Vi fikk veldig dårlig service i kveld. Det tok 20 minutter å få servert vann, 40 minutter å få forretten, og over en time å få hovedretten. Folk rundt oss snakket om restauranten og om hvor dårlig servicen var..»

«Ja, det var forferdelig.

Men det var åpenbart at problemet var at de var underbemannet, ikke servitøren. Han løp rundt som en galning, og virket aldri som han ble irritert på noen av gjestene.

På et tidspunkt regnet vi at han hadde 12 bord, pluss baren. Det er mye mer enn en person kan håndtere!»

«Mens jeg satt der og så på at han sprang frem og tilbake, og unnskyldte seg for at folk måtte vente, sa jeg til Steven: ‘Wow. Det pleide å være oss. Servere og ta bestillinger.’

Jeg savner det ikke i det hele tatt, og likte aldri jobben særlig godt. Jeg gjorde det for tipsen.

Steven og jeg ble enige om at det ville være fint å gjøre noe for gutten som serverte, da han sannsynligvis ville få minimalt med tips på grunn av den langsomme servicen.»

På kvitteringen skrev paret: ‘Vi har begge vært i dine sko. Vi fører det videre :)’ – så la de igjen 100 dollar (ca. 800 kr) i tips til den stressede servitøren.

Makenzie avslutter Facebook-innlegget med en viktig oppfordring:

«Vi hadde gått langt før han så kvitteringen, og jeg publiserte ikke dette for å få en klapp på skulderen. Jeg deler bare historien som en vennlig påminnelse om å se hele bildet før du dømmer.

Og husk alltid hvor du kommer fra.»

Kloke ord og en utrolig god gjerning.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!