Mekanikeren ser at kvinnen går forbi verkstedet hver dag. Men en dag gjør han noe utrolig!

8420

Richard Newberry bor i den lille byen St. Petersburg i den amerikanske delstaten Florida, hvor han driver et bilverksted og selger bruktbiler. I tre uker hadde han sett den samme kvinnen gå forbi verkstedet.

Kvinnen så alltid sliten og utmattet ut, men en dag oppdaget han at hun så veldig trist ut. Tårene var godt synlig i øynene hans. Da bestemte han seg for å gå bort og snakke med henne. Da fortalte hun en historie som knuste Richards hjerte.

Kvinnen, som het Ernestina Nuñez, jobbet som husholderske et godt stykke unna Richards verksted. Sønnen hadde vært i militæret, og hadde de siste årene lidd av posttraumatisk stresslidelse, som gjorde at han ikke kunne jobbe lenger. Ernestina hadde lenge håpet at sønnen skulle bli bedre, men for et år siden tok han livet sitt med en kule i hodet – og etterlot to små barn.

Ernestina visste ikke hvor hun skulle finne styrken til å leve videre selv. Hun tenkte ofte på å ta sitt eget liv.

«Jeg har ingen venner, ingenting jeg kan leve for.» sa hun til Richard.

Da svarte Richard:

«Selvfølgelig har du det, jeg er din venn! Vi kan sitte her hver dag og snakke.»

Men ikke nok med det: til tross for at Richards virksomhet hadde hatt et tungt år, sa han til Ernestina han hun kunne velge seg en bil – helt gratis! Richard ville ikke se at hun måtte gå den lange veien til jobb hver dag.

«Jeg har også opplevd vanskelige tider. Jeg har gjort dårlige ting. Jeg brøt loven. Jeg var hjemløs. Jeg var i fengsel.» sier han.

Han vet nøyaktig hvordan det føles å ikke ha noe å leve for. Derfor ønsket han å hjelpe Ernestina å lette på byrden.

For en flott gave og hjertelig gest. Ernestina fikk ikke bare en gratis bil, men også en veldig god venn!

I videoen nedenfor kan du se når han gir henne den fantastiske gaven.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!