18. juni 2024

Etter at hans kone døde, fant denne mannen en gammel telefonbok. Med noe utrolig inni!

Når man er ung kan livet by på mange uventede vendinger, men så fort man når en viss alder, begynner ting som regel å bli ganske forutsigbare. Man har gjerne stiftet en familie, kjøpt seg hus, og får jevne besøk av barnebarn. Men for Katie Smith og Ed Sellers, var ting litt annerledes.

De to møtte hverandre for over 70 år siden, da de bare var tenåringer – og de ble umiddelbart forelsket i hverandre. Men Katies foreldre ville ikke la tenåringene dra ut, eller være hjemme alene – så Katies yngre søster var alltid ved ders side.

«Vi var sammen i 3 år, men kysset aldri.» sier den nå 90 år gamle Katie.

Begge følte seg så overvåket av foreldrene at de til slutt ga opp forholdet.

De gikk hver sin vei, og fikk seg etter hvert hver sin partner som de giftet seg og fikk barn med. Katies ekteskap varte i 54 år, og Eds kone gikk bort da han var 67 år gammel.

Men to år etter at Eds kone døde, fant han en gammel telefonbok. Da han åpnet den, fant han til sin store overraskelse Katies telefonnummer igjen. Men hva var sannsynligheten for at hun fortsatt var tilgjengelig, eller i det hele tatt i live? Det hadde tross alt gått 74 år siden de så hverandre.

Etter litt nøling tok han opp telefonen, og slo nummeret – og utrolig nok hørte han plutselig Katies stemme i den andre enden. Og det viste seg at hun ikke bodde langt unna.

Da de to møttes igjen, var det ingen tvil. De var skapt for hverandre – og den 16. juli giftet de seg!

Takket være Eds nysgjerrighet og mot, ble det liv i den gamle flammen igjen. Og når du ser de sammen, skulle man tro at de ikke har vært borte fra hverandre en eneste dag.

Få med deg hele historien i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!