Pappaen oppdaget mystiske brennmerker på sofaen. Nå advarer han alle mot den LIVSFARLIGE feilen!

2439

For noen dager siden oppdaget 32-åringen Ali Al-Zubaidi Bjelkerud fra Gøteborg noe merkelig. Tilsynelatende fra ingensteds, hadde det dukket opp et brennmerke på familiens sofa.

Han hadde ingen anelse om hva som hadde skjedd, og trodde først det dreide seg om innbrudd, eller til og med spøkelser.

Ali og hans 9 år gamle datter løftet og flyttet rundt på ting i stua for å finne ut hva som hadde skjedd, men fant ingenting. Han tenkte ikke mer på det – før han kom tilbake neste morgen, og oppdaget et nytt brennmerke på sofaen.

Ali ble livredd, ettersom han ikke kunne forstå hvor merkene kom fra – men så innså datteren plutselig hva som hadde skjedd.

«Hun fortalte meg at det kunne være speilet som hadde lagd brennmerkene, og at de hadde eksperimentert med det på skolen.» sier Ali, og fortsetter:

«Jeg testet det selv med en bok, og det fungerte. Det fungerte akkurat som et forstørrelsesglass. Vi var heldige, men hvis strålen hadde truffet gardinen, hadde nok alt tatt fyr.»

Familien hadde hatt speilet lenge, men aldri opplevd dette før. Nå vil Ali advare andre mot den potensielle livsfaren.

«Speilet står nå på et mørkt sted. Jeg ønsker å nå ut til folk med denne informasjonen, fordi det er ikke så mange som tenker over at et speil kan starte en brann. Da jeg ringte forsikringsselskapet, ble de veldig overrasket.» sier han.

Har du et speil som dette? Pass på hvor du setter det!

Del artikkelen slik at flere får med seg Alis advarsel!