Motorsyklisten mistenker at bilisten er full. Men når han åpner døren, innser han det fryktelige sannheten!

9249

En mann på motorsykkel ble forrige vinter vitne til noe veldig ubehagelig. Han var på vei hjem fra jobb da han plutselig fikk øye på en bilist – som oppførte seg veldig merkelig på veien.

Den sølvfargede bilen skrenset frem og tilbake over veien, og kjørte til og med dypt ned i grøften. Motorsyklisten og andre bilister slo på nødblinklysene sine for å holde andre traffikanter bort fra bilen.

Når bilen kjørte rett inn i en stolpe og bare fortsatte videre, skjønte motorsyklisten at noe var veldig galt. Han måtte stoppe mannen før noe alvorlig skjedde.

Mange trodde mannen bak rattet var beruset, men det skulle vise seg å være noe helt annet som var årsaken til den hensynsløse kjøringen.

Bilen ble stadig mer og mer skadet, og til slutt punkterte det ene dekket, slik at mannen ble stående fast i grøfta. Motorsyklisten nærmet seg forsiktig, mens mannen i bilen fortsatt ga full gass. Da åpnet motorsyklisten døren og forsøkte å kommunisere med mannen, men han responderte nesten ikke.

Motorsyklisten slo av motoren og spurte mannen om han visste hvor han var på vei. Han nikket bekreftende, men sa fortsatt ingenting. Da fattet motorsyklisten og de andre bilistene mistanke om at mannen hadde diabetes – eller fått slag.

De fikk mannen ut av bilen og ringte ambulanse. På sykehuset ble det bekreftet: mannen hadde fått hjerneslag.

Motorsyklisten, som kaller seg Throttle Fritz på Youtube, og fortalte at mannen var innlagt på sykehuset. Fire dager senere begynte han å føle seg bedre.

Det var utrolig flaks at dette gikk så bra som det gjorde! Heldigvis valgte denne motorsyklisten, og de andre bilistene, å gripe inn. Det reddet trolig livet hans!

Se den utrolige hendelsen i videoklippet nedenfor.

DEL gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!