21. juli 2024

Den «late» mannen ser på at kona klipper gresset. Men sannheten bak bildet kan vi alle lære av!

Ved første øyekast ser det kanskje ut som kvinnen klipper gresset, mens den late ektemannen står ved siden av og ser på den hardtarbeidende kona si.

Men historien bak bildet avslører noe helt annet.

Mannen på bildet er kronisk syk, men selv om han ikke lenger klarte å fullføre plenklippingen, insisterte han på å støtte kona i arbeidet.

Adam Bolser, en venn av paret, skriver på Facebook:

«Det du ser er en kvinne som dytter gressklipperen, mens ektemannen går ved siden av. Noen av dere klør dere sikkert i hodet. Men jeg er stolt av å kalle disse menneskene mine venner. Møt Armistead-paret, Jessica og Ryan. Ryan går på dialyse tre ganger i uken, mens han venter på en nyretransplantasjon.

Som politimann og aktivt medlem av lokalsamfunnet, strever han fortsatt etter å være noe vi alle bør være.

I dag var Ryan ute og klipte plenen, og han viste klare tegn til utmattelse. Da kona så dette, løp hun ut for å ta over. Selv om han var svært motvillig, ga han til slutt fra seg gressklipperen – men han nektet å gå og sette seg. Han gikk side om side med kona, mens hun klipte gresset.

Jeg tror alle ektepar og kjæresten virkelig kan lære noe av dette. Uansett hva, står de side og side, og støtter hverandre. Hjelper hverandre. Hvis det er noe jeg kan lære av disse gode vennene mine, er det lojaliteten de har til hverandre.»

Etter at Adam publiserte bildet på Facebook, har mange tatt kontakt med ham og spurt om det er noe de kan gjøre for å hjelpe paret. Adam startet derfor en innsamlingsaksjon, for å kjøpe en traktorgressklipper til Ryan.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!