Legg pasta i en kopp og hell dette over. En titt på resultatet og jeg er solgt!

5867

Pastaretter er som regel alltid velkommen på middagsbordet. Det smaker utrolig godt, og er så enkelt å lage – og kan kombineres på så mange forskjellige måter.

Nå har vi snublet over en ny, fantastisk variant, som bare må prøves. Når du ser det endelige resultatet tenker du kanskje at dette er vanskelig, men det er det absolutt ikke!

Du trenger følgende ingredienser:

– 2,25 dl tomatsaus
– 0,75 dl revet mozarella
– 2 ts hakket basilikum
– 100 gram rigatonipasta
– 1 ss revet parmesan



Slik gjør du:

1. Dekk bunnen av koppen med en skje tomatsaus.

2. Strø litt mozarella over.

3. Fortsett med basilikum – og enda mer mozarella.

4. Avslutt bunnen med et sjenerøst lag med tomatsaus.

5. Så tar du en håndfull kokt pasta, og plasserer den i koppen som vist på bildet nedenfor.

6. Topp det hele med resten av tomatsausen og parmesan. Deretter setter du koppen i ovnen på 205 grader, i 20 minutter.

7. Ferdig! Vend koppen opp ned og tøm pastapaien på en tallerken.

Ser det ikke nydelig ut? Se hvordan den lages i videoklippet nedenfor.

Del gjerne denne oppskriften med vennene dine på Facebook!