Foreldrene kysser babyen sin farvel. Men når legene slår av maskinene, skjer det et mirakel!

4779

Babyen Bella led av en sykdom som var hjerteskjærende for foreldrene. Hun led av en mitokondriell sykdom. Disse sykdommene er forårsaket av nedsatt funksjon i mitokondriene.

Symptomene begynte å vises allerede da Bella var bare 14 måneder gammel. Hun begynte å miste hår, og musklene fungerte ikke som de skulle.

«Vi ble fortalt tre ganger at hun ikke ville overleve natt, og satt og våket over henne.» forteller Bellas mor til American Web Media.

Legene fortalte foreldrene, Francesca og Lee Morre-William, at datteren deres ikke hadde noen sjanse til å overleve. Til tross for dette, prøvde de alt de kunne av behandlinger, men til slutt sa legene at det var på tide å slå av maskinene som holdt henne i live.

Når tiden var inne, ga foreldrene datteren sin et siste kyss farvel, og slo av maskinene – men da ble de vitne til et mirakel: 30 minutter etter at de hadde tatt farvel med henne, begynte Bella å sparke og skrike. Maskinene begynte å pipe igjen, og tilstanden hennes hadde på mystisk vis blitt bedre.

Legene har siden ikke klart å forklare hvordan det skjedde, men Bella var raskt på bedringens vei, og kunne snart reise hjem fra sykehuset.

«Det er helt utrolig. Det er som om vi har vunnet toppremien i lotteriet. Nå er familien vår komplett igjen, og hjertet mitt smelter hver gang hun sier ‘mamma’.» forteller Francesca.

Det er fortsatt uklart hva som skjedde, men utfallet ble positivt og det er det som er viktigst.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!