Legene fant en stor klump i babyens mage. Det røntgenbildene viser tar pusten fra alle!

8760

Da Casey ønsket sin nyfødte sønn Hunter velkommen til verden, var alt som en drøm – en lykkelig drøm.

Men etter bare 2 dager, oppdaget mammaen noe som ikke stemte.

Lille Hunter ville ikke spise, og det lille han fikk i seg, kom rett opp igjen.

Legene beordret en røntgenundersøkelse, og oppdaget noe mystisk når de studerte bildene. Hunter hadde en stor klump i magen, omtrent to tredjedeler av størrelsen på magesekken.

«De viste oss klumpen da vi var på sykehuset, og man kunne til og med kjenne den. Det var trolig det mest hjerteskjærende av alt – å faktisk kunne ta på klumpen. Klumpen som gjorde at han ikke kunne spise.» sier pappaen Jake.

Klumpen var livstruende, fordi den gjorde at Hunter ikke fikk i seg nok mat.

Hunter ble flydd til Denver i Colorado, hvor han ble operert umiddelbart. Familien kunne bare håpe på det beste. Men da legene kom ut av operasjonsstuen, fikk de sjokk.

«Jeg visste ikke hva jeg skulle tro, jeg visste ikke hva jeg skulle si. Du kan aldri forestille deg at barnet ditt må opereres, bare to dager gammel.» sier Casey.

Hvis operasjonen lyktes, ville det ta 6 måneder før Hunter kunne reise hjem igjen. Kvelden før operasjonen, begynte Casey å mate sønnen sin.

«Vi var alene i rommet, og jeg matet Hunter. Han fikk i seg mye av flasken, og det virket som han hadde det bra.» sier hun.

«Et øyeblikk senere kom legen, og hun hadde et merkelig uttrykk i øynene – som gjorde meg livredd. Noe hadde skjedd, tenkte jeg. Og det var sannsynligvis ikke noe bra.» forteller Casey.

Men legen kom med en helt annen nyhet enn Casey forventet.

«Vi har nettopp sett på røntgenbildene. Jeg vet ikke hva de så tidligere, men det er ingenting der nå.» sa legen.

Klumpen som vistes på de første røntgenbildene, var helt borte.

«De kunne ikke forklare det, og de gjorde ingen reelle forsøk på å gjøre det heller. Jeg bare visste at han var helbredet. Jeg vet at noen høyere makter har spilt sin rolle her. Jeg husker at jeg så på Casey, og vi begge to brøt sammen i tårer.» sier Jake.

Få med deg hele historien om det mystiske mirakelet i videoreportasjen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!