19. juli 2024

Hver dag hører kvinnen banning fra garasjen. Men når hun ser hva mannen driver med, blir hun OVERLYKKELIG!

Brad Soden har opplevd mye i sitt liv. Den tidligere amerikanske soldaten har tjenestegjort, først som soldat i Irak-krigen, så som brannmann. Nå bor han med Phoenix i Arizona, sammen med kjæresten Liz, og deres tre barn.

Familien nøt det gode livet, helt frem til den 15. august i 1999 – da forandret alt seg…

Brad satt i bilen med Liz og barna. Liz satt bak rattet da den ene dekket plutselig punkterte. Liz mistet kontrollen over bilen, og de endte opp i veikanten. Barna slapp unna med noen små skrammer og Brad brakk et ben – men Liz var ikke like heldig: Hun fikk et brudd i ryggraden, og ble lammet.

Liz ba Brad om å finne seg en «normal» kvinne, men da gikk han ned på kne og spurte om hun ville gifte seg med ham – et frieri hun gladelig aksepterte. Det var virkelig det riktige mannen for henne.

Liz er en sterk kvinne, men overgangen til et liv i rullestol var tung. Spesielt fordi en av familiens favorittaktiviteter ble vanskelig å gjennomføre, nemlig å gå turer i villmarken. Men Brad bestemte seg for å gjøre noe med det.

I løpet av sin tid i militæret jobbet han som tekniker, og var ansvarlig for vedlikehold av stridsvogner. Dette inspirerte han til å bygge noe helt spesielt til Liz: en off-road-rullestol!

Men han mislyktes gang på gang, og fra garasjen kunne kona stadig vekk høre høylytt banning og irritasjon.

Den største utfordringen var å bygge en motor som var stille nok. Og etter utallige timer, var han omsider i mål. Han ba Liz om å komme til garasjen, hvor hun se den enorme overraskelsen.

Nå har Brads oppfinnelse fanget oppmerksomheten til det høyteknologiske selskapet NPC Robotics. De har bygget sin egen prototype, basert på Brads oppfinnelse. Med teknologien deres, er rullestolen nå stillegående, rask og utrolig smidig. Nå kan Liz bli med familien på turer i skog og mark, uansett terreng.

For en fantastisk oppfinnelse! Brad viste at han hadde mer enn nok kjærlighet til Liz, men også at han var en utrolig dyktig ingeniør.

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!