Mannen ser på 25-åringens kropp og stopper. Men det han sier da, rører tusenvis av mennesker!

82150

Robbie Tripp skrev et kjærlighetsbrev til sin elskede kone Sarah på Instagram, som ikke bare smeltet hjertet hennes, men også rørte tusenvis av andre mennesker:

«Jeg elsker denne kvinnen og den «kurvete» kroppen hennes. Som tenåring ble jeg ofte ertet av vennene mine fordi jeg likte jenter som de kalte «lubben» eller «feit». Da jeg ble voksen, ble jeg oppmerksom på ting som feminisme, og hvordan media setter en standard for hva skjønnhet er (høy, tynn, atletisk). Jeg har forstått hvor mange menn som faller for denne disse løgnene, men for meg finnes det ikke noe mer sexy enn en kvinne med kraftige lår, stor rumpe og søte ‘kjærlighetshåndtak’.

Figuren hennes kommer ikke på fremsiden av Cosmopolitan, men hun har fått en egen plass i mitt hjerte – for livet. For meg er det ingenting som er finere enn en kvinne med både kurver og selvtillit. Den nydelige kvinnen jeg har giftet meg med fyller hver eneste centimeter av buksene sine, og er alltid den peneste personen i rommet. Menn: revurder hva samfunnet dikterer deg til å like.

En ekte kvinne er ikke en pornostjerne, bikinimodell eller filmstjerne. Hun har vakre strekkmerker på hoftene, og søte små «smilehull» over rumpa. Kvinner: ikke la dere selv bli påvirket. Du trenger ikke å følge standarden for å bli elsket og verdsatt. Det finnes en mann der ute som kommer til å like deg for akkurat den personen du er, og han kommer til å elske deg like mye som jeg elsker Sarah.»

Instagram-innlegget har rørt tusenvis av mennesker over hele verden. De fleste som har kommentert det, er kvinner som gratulerer Sarah med den fantastiske mannen hun har – som elsker henne akkurat som hun er.

«Som mote-blogger med en positiv kroppsholdning, har jeg alltid vært åpen om hvordan jeg har lært meg å like min egen kropp, og målet mitt er å hjelpe andre kvinner.» sier Sarah.

«Jeg er så glad for at jeg har den mannen jeg har, som har elsket hver eneste del av meg siden den dagen vi møttes.»

Del gjerne den rørende artikkelen med vennene dine på Facebook!