15. juli 2024

Kvinnen ble forfulgt av tre menn i en varebil. Da bestemte hun seg for å lære dem en lekse!

Hvis du gjør noe som du kan havne i trøbbel for, må du være klar for å ta konsekvensene. Det måtte disse 3 mennene, som bestemte seg for å trakassere en ung kvinne – og den store feilen de gjorde, var at de satt i firmabilen sin når det skjedde.

Courtney Greatrex var på vei til jobb da hun plutselig hørte bilen bak seg. Mennene i bilen begynte å rope etter henne, og kalte henne både det ene og det andre.

Mange jenter kjenner seg dessverre igjen i denne situasjonen, og mange av de tør ikke å gjøre noe med det. Men Courtney hadde bestemt seg: nå var det nok!

Hun knipset et bilde av mennene i bilen. Selv om de prøvde å skjule ansiktene sine, var det vanskelig å skjule den gigantiske logoen på bilen.

«Jeg skalv av sinne. Klokken var halv 8 på morgenen, og jeg kan ikke engang på til jobb i jeans og en jakke uten at folk roper slike ting etter meg.» sier hun.

Courtney publiserte bildet på Facebook, og det tok ikke lang tid før sjefen av AquaRoofing fikk med seg hva som hadde skjedd. En av mennene fikk sparken, og selskapet har uttalt at de etterforsker de to andre.

Courtney er fornøyd med hvordan selskapet håndterte situasjonen.

«Jeg snakket med sjefen deres, som håndterte det veldig bra, men foretaket må ta ansvar for det faktum at mennene satt i en bil med deres logo på.» forteller hun.

Vi stiller oss bak Courtney – slike ting skal ikke skje!

Del gjerne artikkelen med dine venner på Facebook!