Hun kaster opp i smerte, og smerten sprer seg til hele kroppen. På sykehuset avsløres katastrofen!

5282

I sørlige Brasil utspilte det seg en tragedie – som førte til et aldri så lite mirakel. 21-åringen Frankielen Padilha var gravid med tvillinger da hun plutselig kjente store smerter i hodet. Hun ringte til ektemannen Muriel, som tok henne med til sykehuset.

«Hun sa at hodepinen var så ille at den tok livet av henne. Jeg ba henne om å ta en hodepinetablett, men hun sa at hun også hadde smerter i ryggen og nakken, og at hun trodde hun skulle besvime.» sa Muriel.

Han løp hjem og fant kona si i en ynkelig tilstand: hun skalv, gråt, var svimmel og kastet opp i smerte.

«Da vi kom på sykehuset, fortalte de meg at jeg måtte være forberedt på å akseptere at hun ikke ville komme hjem igjen.»

Legene diagnostiserte Frankielen med alvorlig hjerneblødning. Etter tre dager på sykehuset ble hun erklært hjernedød, og det så mørkt ut for de ufødte tvillingene.

«De (legene) fortalte meg at de ville gi tvillingene 3 dager til, fordi de hadde gitt Frankielen så mange sterke smertestillende medisiner, samt antibiotika. Alt som hadde skjedd ville uunngåelig påvirke babyene også.» sier Muriel.

Men tvillingene overlevde, og Frankielens indre organer forble intakt. Hun ble derfor holdt kunstig i live, i 123 dager, slik at babyene fikk vokst seg ferdig.

For å gi tvillingene litt moderlig kjærlighet, sang sykepleierne «Nosso Senhora do Rocio» for de ufødte babyene. De dekorerte også området rundt Frankielens seng med bilder av henne.

Ana Viktoria og Asaph kom til verden gjennom keisersnitt, og var friske og sunne. Tvillingene måtte bli på sykehuset i 3 måneder etter fødselen. Nå tar Angela Silva, Frankielens mor, seg av barnebarna sine, mens Muriel er på jobb.

«Jeg er så stolt av datteren min» sier Angela. «Det var tungt å miste henne, men hun kjempet til siste slutt, og beskyttet sine dyrebare babyer.»

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!