En beruset kvinne lot bilen sin stå på parkeringsplassen over natten. Neste dag finner hun DETTE brevet!

9228

Fyllekjørere utsetter ikke bare seg selv for fare, men alle andre som er i nærheten. Dessverre er det likevel mange som velger å sette seg bak rattet med alkohol i blodet. Paula Schultz-Grzelak er ikke en av de.

Eieren av baren «Original Joe» i Alberta i Canada, vet at promillekjøring er et stort problem. Derfor ble han svært bekymret da han så Paula gå mot parkeringsplassen. Men da gjorde hun noe han ikke forventet.

Hun stoppet og så på bilen sin – deretter tok hun opp telefonen, og bestilte en taxi. Men historien ender ikke der. Eieren av baren bestemte seg nemlig for å belønne Paula for det fornuftige valget hun tok.

Da Paula kom tilbake for å hente bilen sin neste dag, fant hun et brev på frontruten. Først trodde hun det var en parkeringsbot – men så innså hun at det var en beskjed fra barsjefen:

«Vi vil bare takke deg for at du lot bilen stå her over natten. Jeg vet ikke om du drakk alkohol hos oss eller ikke, men vi vil takke deg for at du ikke promillekjører. Vedlagt finner du et gavekort på 400 gram av våre nydelige kyllingvinger. Ta dette som en takk for at du er ansvarlig. Livet er kostbart, ha en fin helg.»

Paula ble dypt rørt, og publiserte et bilde av brevet på Facebook-siden sin.

«Det lønner seg alltid å gjøre det riktige.» skriver hun.

Alkohol og bilkjøring hører aldri sammen – det kommer aldri noe godt ut av den livsfarlige kombinasjonen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!