Den gravide kvinnen begynte å spy blod. På fødestuen avslører legen den sjokkerende årsaken!

5067

Loan Woll har opplevd ting som ingen mennesker skal trenge å gå gjennom.

Men hvis ingen forteller historien hennes, hadde hun kanskje bare blitt en del av en statistikk, og ikke fått den støtten som hun nå får av tusenvis av mennesker.

I juni 2016 fant hun ut at hun var gravid. Hun og ektemannen Ben, gråt gledestårer.

Nyheten om graviditeten var veldig spesiell for paret, fordi Loan hadde hatt en spontanabort bare noen måneder tidligere.

Men livene deres, spesielt Loans, skulle plutselig ta en dramatisk vending.

Men legene ba Loan om å ikke søke på symptomene sine på internett, fordi de ikke ville at hun skulle skremmes av at det var «leukemi eller noe.»

En dag i januar 2017, følte Loan seg usedvanlig svak. Og når hun begynte å spy blod, skjønte de at det måtte være noe alvorlig. De dro på sykehuset – hvor legene gjorde en skremmende oppdagelse.

Loan hadde alt for lave hemoglobinnivåer. Legene sa at blodnivåene hennes kunne sammenlignes med noen som hadde blitt knivstukket. Hun fikk blodoverføring umiddelbart.

Legene undersøkte også fosteret, og måtte gi foreldrene den hjerteknusende nyheten: Den lille gutten pustet ikke. Finnick Ngoc Woll ble født død 14. januar 2017.

«Jeg holdt sønnen min i 10 minutter, før jeg i det hele tatt klarte å se på ham. Jeg tenkte at hvis jeg ikke så på ham, så kanskje jeg ikke ble så tilknyttet.» forteller Loan.

Men neste dag måtte legene gi Loan den neste grusomme nyheten. Årsaken til de lave blodverdiene hennes var Non-Hodgkins lymfom – en type kreft.

Men til tross for at hun mistet sønnen sin og ble diagnostisert med kreft, startet hun en innsamlingsaksjon for å samle inn penger.

Men pengene var ikke til henne – hun donerte de videre til tre ulike organisasjoner. Den ene organisasjonen forsker på kreft, den andre støtter kvinner med kreft, og den tredje organisasjonen hjelper foreldre som har opplevd spontanabort.

Midt oppi alt det tragiske, klarte Loan å finne styrke til å hjelpe andre.

Så langt har hun samlet inn en halv million kroner.

Loan var fryktelig uheldig, men måten hun håndterte det hele på kan inspirere oss alle.

Del gjerne historien med dine venner på Facebook!