Han sextrakasserer forbipasserende kvinner hver dag. Men se nå når MOREN hans tilfeldigvis passerer!

7039

Når kvinner spaserer rundt i byen, er det dessverre ikke uvanlig for dem å bli utsatt for nedsettende kommentarer og upassende oppførsel fra fremmede menn.

I Perus hovedstad Lima, er det så ille at 7 av 10 kvinner sier de har blitt seksuelt trakassert på gata – derfor bestemte et TV-program seg for å kaste lys på problemet, ved å utføre et sosialt eksperiment.

Ideen er like enkel som den er genial: hvem kan vel lære mennene en bedre lekse enn deres egen mor?

De fant to menn som gjentatte ganger slengte enkle kommentarer etter kvinner på gaten, fant mødrene deres, og begynte eksperimentet. Mødrene fikk en skikkelig makeover av en stylist, slik at de nesten ikke var til å kjenne igjen. Deretter skulle de finne sønnene, og gå forbi dem på gaten – utkledd som fremmede kvinner.

Se hvordan det gikk i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!