Hun mistet sønnen sin før hun skulle gifte seg. Men når hun ser hvem som dukker opp i bryllupet, kommer tårene!

118648

For 2 år siden, opplevde 40 år gamle Becky Turney fra Alaska (USA) det verste en mor kan tenke seg. Hennes elskede sønn Triston døde, bare 19 år gammel.

Men den sørgende kvinnen visste at hun måtte få livet tilbake på rett spor – og bare noen måneder senere, møtte hun drømmemannen sin.

Kort tid etter, fridde Kelly til Becky. Når den store dagen kom, var sønnen det eneste Becky klarte å tenke på. Hun hadde til og med reservert en sitteplass til ham. Men det hun ikke visste var at den kommende ektemannen hennes hadde en veldig spesiell overraskelse til henne.

Rett før seremonien startet, introduserte Kelly 21 år gamle Jacob Kilby. Han hadde kommet helt fra San Diego i California, for å møte Becky. Og da Becky så ham, brøt hun umiddelbart ut i tårer – hun visste nøyaktig hvem han var.

Før han døde, hadde Beckys sønn registrert seg som organdonor. Det reddet livet til 5 personer. Jacob var en av dem – han fikk Tristons hjerte i oktober i 2015. Beckys kommende ektemann hadde planlagt dette lenge. Han ville at Tristons hjerte skulle være til stede i bryllupet.

Øyeblikket Becky og Jacob møttes var ubeskrivelig. Etter to år, kunne hun høre sønnens hjerte banke igjen. Det var nesten som om han var i live igjen.

«Jeg ble helt satt ut. Jeg gråt som en liten jente. Jeg var så forvirret. Men det var fantastisk. Ingen har overrasket meg så mye før, for jeg finner som regel ut av hemmeligheter. Men dette tok pusten fra meg.» sier hun.

Jacob hadde lidd av en hjertefeil siden han ble født. Da han fikk Tristons hjerte for 2 år siden, hadde han allerede vært gjennom 3 operasjoner. Det første hjertet han fikk donert ble ingen suksess.

For Becky er det en herlig følelse å vite at sønnen har reddet så mange liv.

«Alle etterlater seg noe. Men å se hvordan Triston forandret livet til Jacob, var bare fantastisk! Det gjør meg veldig stolt.» sier hun.

Kelly håper at denne historien vil få flere til å registrere seg som organdonor.

«Det er det mest uselviske du kan gjøre. Vi anbefaler også andre familier å komme i kontakt med personer som har donert organer, eller som har mottatt et donert organ. Det gjør ting mye enklere.» sier han.

Jacob selv tror også at det er et veldig spesielt forhold mellom donoren og familien, samt mottakeren og familien.

I bryllupet var det ikke et eneste tørt øye å se. Å miste sønnen sin var det verste Becky hadde opplevd, men overraskelsen hun fikk av sin kommende ektemann rørte alle til hjertet.

Da Jacob fikk invitasjonen fra Kelly, nølte han ikke et sekund. Hans takknemlighet til Tristons og hans familie er uendelig.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!