15. juli 2024

Mannen med Down syndrom mistet alt i en husbrann. Da får han en overraskelse fra 500 fremmede!

8. Juli skjedde det noe forferdelig med familien Orsillo fra California i USA. En voldsom skogbrann herjet i området rundt huset deres, og familien måtte evakuere.

Steve og Vicki samlet de viktigste eiendelen sine, mens deres 34 år gamle sønn Mark, som har Down syndrom og bodde i underetasjen, gjorde det samme. Men Mark ble helst knust, fordi han ikke fikk med seg sin elskede DVD-samling.

Han hadde over 300 DVD-er, men fikk bare med seg 20 når de måtte evakuere.

Noen dager senere fikk familien en tung beskjed: Det var umulig å redde huset deres fra brannen. Alt var ødelagt – og Mark ble enda mer knust.

Men da fikk Danielle, Marks søster, en strålende ide. Hun tok til Facebook, og forklarte hva som hadde skjedd – og responsen var både bedre og større enn hun hadde forventet. I løpet av 6 timer, hadde 500 fremmede mennesker meldt seg for å donere DVD-er til Mark.

Danielle bestemte seg for å holde det hele hemmelig for broren, for så å overraske han skikkelig. Og når man ser Marks reaksjon på den nye DVD-samlingen, skjønner man fort at overraskelsen var en stor suksess.

Se reaksjonen hans i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!