21. juli 2024

Pappaen fikk seg ny kjæreste. Da skrev mammaen et ærlig og åpent brev til hele verden!

Det er ikke alltid like lett å holde en familie sammen, og det kan fort bli strid mellom de ulike medlemmene.

Denne historien handler om Brittney Johnson, Charles Swarzentruber og deres datter Payton. Brittney og Charles bestemte seg for å gå sine egne veier, og Charles er nå sammen med en kvinne ved navn Kayla Imhoff. Men det er datteren Payton som forener de to familiene.

Dette kan ofte skape vanskelige situasjoner, men Brittney bestemte seg for å sette en stopper for det. Derfor skrev hun dette Facebook-innlegget:

«Til alle dere mødre som flyr i taket når en annen kvinne behandler barnet ditt som sitt eget: Hvorfor er ikke det en drøm som går i oppfyllelse?

Jeg har ofte drømt om hvilken type kvinne min datters far skulle ende opp med, fordi jeg jeg at datteren min kommer til å vokse opp i to forskjellige hjem.

Kayla har vært en gave fra Gud, og er så mye mer en jeg noensinne kunne ha drømt om. Helt siden hun begynte å studere for å bli sykepleier, har Payton vært helt betatt av henne. Så Kayla bestilte en egen sykepleieruniform til henne.

Nå skal jeg fortelle dere noe: Jeg oppdrar en sterk, smart og omsorgsfull liten jente. Alt jeg ønsker for henne er at hun er omgitt av gode rollemodeller, som besitter nettopp disse egenskapene. Takk Kayla, for at du viser Payton hvordan man jager drømmene sine, jobber hardt og sitter oppe sendt for å pugge til en prøve.

Og takk Kayla, for at du fortsatt tar deg tid til å sykle med Payton, eller at du har energi til å lage mat til henne, til tross for at du er stresset selv. Du er et ekte forbilde og en fantastisk bonusmamma. Jeg er stolt av deg!

Payton har så mange mennesker som elsker henne, og hva mer enn det kan vel en mor ønske seg? Å være bestevenn med meg OG Kayla er akkurat det Payton fortjener. Det er ikke lett å oppdra et barn, men jeg elsker måten Payton vokser opp på.»

Mange familier har nok noe å lære av Brittney. Det er vel ingen tvil om at det absolutt beste for barnet er å få så mye kjærlighet som mulig?

Hva synes du?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!